Történetek

Tóth Ivett – műkorcsolyázó

Legjobb eredménye Európa bajnoki 8. és a világbajnoki 21. helyezés. A közelmúlt műkorcsolyájának hazai csillaga, aki rendhagyó kűrjével nem csak a sportág vagy az AC/DC rajongóinak szívét hódította meg a 2018-as pjongcsangi téli olimpián, hanem mindenkiét, aki látta.  


Czingler Zsolt – atléta

Távolugró és hármasugró. Olimpiák, világ- és Európa bajnokságok eredményes és érmes résztvevője, ma sikeres webfejlesztő. A mai napig a magyar hármasugrás abszolút csúcstartója (Tivoli, 1998. 17,24 méter). Hosszú történet az övé, megérint bárkit, aki olvassa, sok tanulsággal.


Dr. Vasicsek „Öcsi” János – vízilabdázó

Kupagyőztes, válogatott, a sikeres szolnoki vízilabda ikonikus alakja. Ma fogorvos, színész, költő, író, szövegíró, blues és jazz énekes. Igazi selfmade man, aki a vízben is az olyan megoldásokat kereste, amivel élményt adhatott a nézőknek. Ma ugyanezt teszi a színpadon, a verseiben és novelláiban.


Nagy Béla – szabadfogású birkózó

Olimpiák résztvevője, Szöulban 6. , Barcelonában 11. helyezett, világbajnokságok érmese, az 57 kg-os szabadfogás fenegyereke, hétszeres magyar bajnok, aki 59 évesen 4. helyen végzett a magyar bajnokságban.


Császár Andrea – röplabdázó

A következő lépés program megálmodója. Sokszoros bajnok, magyar és nemzetközi kupagyőztes, 64 alkalommal szerepelt a nemzeti válogatottban, azt mondják róla, hogy a feladó poszton játszó magyar játékosos egyik legjobbja volt a magyar röplabdában.